Σπύρου Λάμπρου 82, Πειραιάς
Τηλ. 210 45 25 089

Ποιοί είμαστε

Καλώς ήρθατε στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΕΣΜΗ

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο και οι πολυάριθμες επιτυχίες μας εγγυώνται τη συνεχή βελτίωση της επίδοσης των μαθητών μας και οδηγούν στην επίτευξη των εκπαιδευτικών τους στόχων.

Η φιλοσοφία του φροντιστηρίου μας εδράζεται τόσο στην οργάνωση όσο και στην ποιότητα διδασκαλίας.

Ποιότητα διδασκαλίας

Οργάνωση

Δεσμευόμαστε για μάθημα ποιοτικό και απαιτητικό με βάση την αυστηρή μεθοδολογία του φροντιστηρίου μας με σκοπό την όσο το δυνατόν υψηλότερη επίδοση των μαθητών.

Βασική επιδίωξη αποτελεί η παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας κάθε μαθητή μας έγκυρα και αξιόπιστα με μια σειρά διορθωτικών κινήσεων όπως: επαναληπτικά θέματα, ενισχυτικά ή συμπληρωματικά μαθήματα και κριτήρια με ασκήσεις αξιολόγησης που επιλύονται εντός φροντιστηρίου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή επίδοση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης.

Να είστε σίγουροι, και οι μαθητές και οι γονείς, ότι ο στόχος των παιδιών είναι και δικός μας στόχος. Μαζί θα τον επιτύχουμε μέσα σε απαιτητικό μεν αλλά ευχάριστο περιβάλλον.

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η διδακτική εμπειρία και πρωτίστως η αγάπη μας για τα παιδιά μας δίνει τη δυνατότητα να σταθούμε αρωγοί στην επιθυμία τους για πρόοδο και επιτυχία.

Οι Διευθυντές Σπουδών

Κατσούλας Β. – Δραγανίδης Ε.